Hoppa till innehåll

Om Blog@Kiwi (Vem är KiWi?)

Vem är nu jag då? En glad skånsk skönhet, född och uppväxt i Lund. Bor i hålan Örkelljunga! ^^

Jag kallas för Kiwi, och det tycker jag är riktigt kiwilicious. Jag är 85:a, jag vet. Gammal! Skiter för fan jag i, du är ung så länge du tillåter dig till det! Japp, jag säger alltid rakt ut vad jag tycker och tänker, kanske därför jag inte är speciellt omtyckt?. Jag älskar livet, jag älskar mina vänner, jag älskar min familj och mina djur.

Vad kan jag mer berätta om denna blogg då? Jag har ju alltid haft dille på att skriva, så jag öppnade denna blogg på Aftonbladet’s bloggplats 2006. Där hade jag ca 100-160 läsare per dag/gång jag bloggade. När de stängde sin bloggplats tipsade de om wordpress, så jag flyttade hit. Här skriver jag mina musik tankar, filosofiska tankar och mycket annat. Så småning om kommer jag publicera ut teasers på min bok också ^^

Vad kan jag berätta om mitt liv då som är intressant nog att veta? Jag har bott i Prag/Tjeckien i 3 år. Jag flyttade dit 2007, har bott där till och från sedan dess. Men nu bor jag hemma i Sverige och hoppas att kunna satsa på en riktigt arbetskarriär här också. Ärligt, så hade jag det toppen i Prag, framför allt sist jag va där.

I Prag har jag haft 4 olika anställningar, bästa arbetsplatser: Hard Rock Café och Caffrey´s Pub. Gjorde även lite små modelljobb och jobbade som inhoppare här och där :p Men någon kom ju i mellan nu sist jag va där, som inte ens är värt att prata om!

Skitsamma livet går vidare, inte sant?

Vill du veta mer om mig?! Följ bloggen eller så skickar du en gullig vänförfrågan på fejjan :p.

Btw! ….Jag är Singel och öppen för förslag tjejer :p.

Puss och Kram! // ItsKiWiBitch!

One Comment leave one →
  1. september 13, 2012 8:56 e m

    Musik gillar jag också.

Lämna en kommentar